Pàgina d'iniciHome

Home

 

d’unverdllampant

Us donem la venvinguda a la nostra nova pàgina web!

Des d’aquí intentarem donar resposta a les vostres necessitats amb propostes pràctiques, sencilles i sostenibles, adequades a les condicions i possibilitats del vostre jardí.

 

qui som? 

Som un equip de professionals amb més de 20 anys d’experiència en el sector. Disfrutem de la nostra feina i per aixó ens agrada compartir les idees, propostes i recursos disponibles per a fer realitat les vostres il.lusions.

Cada jardí és diferent, un petit món en si mateix. I per això tenim cura de triar cada arbre, cada planta, els materials i els ornaments que millor encaixin en cada cas particular, amb respecte per la sostenibilitat i sense deixar de tenir en l’estètica un objectiu principal.

 

serveis

Projectem i realitzem: plantació d’arbres, arbustes i flors  ///  instal.lació de reg automàtic  ///  sembra i regeneració de gespes  ///  tractaments contra plagues i malaltíes  ///  acondicionament de terrasses  ///  tanques de fusta i tela metal.lica  ///  podes i treballs forestals  ///  tala d’arbres perillosos  ///  desbrossament i neteja de terrenys. ///  construcció de rocalles  ///  jardins orientals  ///  pèrgoles, tancaments i bruc  ///  manteniment i visites

 

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 

 

Contacte:

Us podeu adreçar a nosaltres a través d’aquest breu formulari. Només us demanem nom, adreça i quatre pincellades sobre la localització, dimensió i tipus d’actuació que us agradaría realitzar.

 

De seguida que tinguem el temps necessari per dedicar-vos, ens posarem en contacte amb vosaltres.

Fins aviat i gràcies per la vostra confiança.